InSmartilla suoria säästöjä
ajallisesti ja rahallisesti

Elinkaarenhallintapalvelu InSmart on Inmicsin tuottama monipuolinen palvelukokonaisuus, joka sisältää kaikki päätelaitteiden elinkaaren osa-alueet.


InSmartin sisältö voidaan koostaa osista tai ottaa käyttöön kokonaispalveluna

InSmart-palvelussa asiakas ulkoistaa osittain tai kokonaan päätelaitteiden (työasemat, kannettavat, mobiililaitteet jne.) hankinnan, esiasennuksen, toimittamisen, käytönaikaisen hallinnan sekä huoltopalvelut, rahoituksen, laiterekisterin ylläpidon ja laitteiden kierrätyksen Inmicsille.

Kun rutiinitoiminnot on ostettu palveluna, voi asiakas itse keskittyä oman liiketoimintansa ydinosaamiseen kaikessa rauhassa.

InSmartilla tuotamme asiakkaalle kilpailuetua sekä ajallista ja rahallista säästöä

  • InSmart-palvelussa asiakkaalla on aina käytössään uusimpien teknologioiden mukainen, tietoturvallinen laiteympäristö, jonka hallinnasta vastaamme. Emme siis myy pelkkää tuotetta ja jätä asiakasta sen kanssa oman onnensa nojaan, vaan vastaamme myös tuotteen käyttökuntoon laittamisesta ja hallinnasta.
  • Nurkkiin unohtuneet laitteet ja käyttämättömät lisenssit jäävät InSmartin myötä myös historiaan, sillä asiakas pysyy palvelumme avulla helposti ajan tasalla yrityksen laiteympäristöstä ja lisensseistä; reaaliaikainen, luotettava tieto on aina nähtävissä yhdestä ja samasta rekisteristä.
  • Rahoitustamme hyödyntämällä yrityksen ei tarvitse myöskään sitoa pääomaansa laitteisiin. Asiakkaamme voivat maksaa vain laitteiden käyttämisestä eikä omistamisesta, jolloin yrityksen pääoma säilyy tuottavammassa käytössä.
  • InSmartilla asiakas saa apua myös ajankäytön haasteisiin. Automatisoidulla toimitus-, asennus- ja ylläpitoprosessilla tähdätään sekä tehokkuuden että hallittavuuden parantamiseen, mikä puolestaan tuo säästöä sekä ajallisesti että rahallisesti.

 

 

Kuinka teidän yrityksessänne on tällä hetkellä toteutettu elinkaarenhallinnan eri osa-alueet?

Voimme kartoittaa IT-laiteympäristönne nykytilanteen veloituksetta kyselyllä, joka antaa teille tärkeää tietoa mahdollisista kehityskohteista. Tulosten perusteella näemme myös, voimmeko tehostaa toimintaanne joissain elinkaarenhallinnan osa-alueissa InSmart-palvelumme avulla.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kartoituksestamme lisää!

 

Tutustu InSmart-palveluumme tarkemmin!

InSmartilla laitteiden hankinta, hallinta, huolto ja kierrätys hoidetaan tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Kun loppukäyttäjille toimitetaan käyttövalmiit päätelaitteet, tuottavuus paranee ja kustannusten budjetointi helpottuu. Kannattaako laitteita enää edes omistaa itse? Katso oheinen video!

 

Lue myös blogistamme, miksi päätelaitteiden elinkaaripalveluilla on juuri nyt kysyntää:

BLOGI: Elinkaarihallinnan tarve rajussa kasvussa!

 

Haluatko lisää tietoa InSmart-palvelustamme? Ota meihin yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Näytä
Piilota