Inmics Oy osaksi Telian B2B-perhettä

Tänään 18.12.2017 julkistetulla yrityskaupalla Telia ostaa Inmics Oy:n. Inmics jatkaa kaupan jälkeen itsenäisenä tytäryhtiönä. Kaupalla ei siten ole vaikutusta asiakassopimuksiin, tuotettaviin palveluihin tai henkilöstömme asemaan.

Inmics aloittaa strategisen yhteistyön Telian toisen tytäryhtiön Nebulan kanssa ja pystyy näin jatkossa tarjoamaan koko maan kattavan täyden palvelun ICT-valikoiman yrityksille.

Tulemme jatkossakin olemaan oikean kokoinen, erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen toimintansa perustava, luotettu kumppani suomalaisille yrityksille ja yhteisöille, vahvistettuna nyt Telian ja Nebulan palveluilla.

”Totesimme jakavamme Telian ja Nebulan kanssa yhteisen vision siitä, millaisia palveluita -nykyisten lisäksi- asiakkaamme tulevaisuudessa tulevat tarvitsemaan. Näihin tarpeisiin haluamme vastata ja niitä tuottamaan tarvitaan jatkossa kasvava määrä ammattilaisia. Tulevaisuus ison kansainvälisen yrityksen osana avaa uusia mahdollisuuksia sekä yhtiön henkilöstölle että palveluiden ja liiketoiminnan kasvulle”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Autere.

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Tavoitteena on kaupan loppuun saattaminen Q1 2018 aikana.

Inmicsin on omistanut Autereen perhe ja kaupan loppuun saattamisen yhteydessä nykyinen pääomistaja ja toimitusjohtaja Jukka Autere siirtyy eläkkeelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään nykyinen myyntijohtaja Tomi Autere.

Yritysjärjestelyyn liittyvissä mahdollisissa kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä alla lueteltuihin henkilöihin, tai yrityksellenne nimettyyn yhteyshenkilöön.

Terveisin,

Jukka Autere
Toimitusjohtaja, Inmics Oy
gsm 0400 641 665

Tomi Autere
Myyntijohtaja, Inmics Oy
gsm 0400 547 837

Timo Autere
Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Inmics Oy
gsm 0400 852 077

Näytä
Piilota