Inmicsille uusi konesali Helsinkiin

ICT-palveluyritys Inmics Oy on valinnut neljännen konesalinsa tilojen toimittajaksi Equinix Finland Oy:n. Uusi sali sijaitsee pääkaupunkiseudulla, jossa Equinixilla on kuusi tilaa. Inmicsin aiemmat konesalit sijaitsevat Keski-Suomessa. Inmics käyttää konesaliensa tilatoimittajina useita kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Inmics tuottaa saleista kapasiteetti- ja hybridipilvipalveluita, sekä asiakkaan laitteille laitetila- ja ylläpitopalveluita.

Kapasiteetti- ja hybridipilvipalvelut ovat yksi Inmicsin voimakkaimmin kasvavista liiketoiminta-alueista ja uudella salilla Inmics vastaa kasvavaan kysyntään.

Equinix valikoitui toimittajaksi, koska he tarjoavat käyttöömme laadukkaita ja turvallisia ISO-standardit täyttäviä tiloja. Saleista on kiinteät, vähälatenssiset yhteydet Keski-Euroopppaan, sekä suorat yhteydet useaan eri julkisen pilven toimittajiin. Näin voimme kahdentaa kriittisimmät ratkaisut salien väleillä niin Suomessa, Keski-Euroopassa kuin julkisissa pilvipalveluissa. Tämä tuo joustavuutta, tehokkuutta ja turvaa asiakkaillemme”, kertoo pilvipalvelujohtaja Jani Meuronen Inmicsiltä.

”Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että Inmicsin kaltainen vahva tekijä on valinnut meidät konesalitilojensa toimittajaksi. Olemme investoineet voimakkaasti palvelinkeskustemme laajentamiseen Suomessa, jotta asiakkaamme pääsisivät nauttimaan entistäkin nopeammista ja turvallisemmista verkottumismahdollisuuksista. Etenkin Equinixin huippunopeat Keski-Euroopan yhteydet antavat suomalaisille yrityksille erinomaisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen”, sanoo Equinixin Suomen toimitusjohtaja Sami Holopainen.

Näytä
Piilota