Microsoftin Gold-kumppanuustason jo viidessä kategoriassa saavuttanut Inmics viitoittaa selkeän tien asiakasympäristöjen digitalisaatiossa

Inmics on noussut Microsoftin kumppanuusjärjestelmässä nyt myös Cloud Platform -kategoriassa Gold-tasolle. Tämä kertoo meidän pystyvän vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin nykyisessä pilveen kurkottavassa maailmassa.

Viidennen Gold-kumppanuutemme myötä otamme yhä tukevamman jalansijan Microsoftin kumppanuusverkoston kärkipaikoilla: vain 1% Microsoftin kumppaneista maailmanlaajuisesti saavuttaa Gold-tason. Tämä korkeimman tason kumppanuus vaatii vahvaa sitoutumista Microsoftin pilvivisioon, asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamista, onnistuneita asiakasreferenssejä sekä läpäistyjä sertifiointitestejä.

Pitkäaikainen kumppanuutemme Microsoftin kanssa yhdistettynä kokonaisvaltaiseen palvelutarjontaamme takaa meille huipputason valmiudet auttaa asiakkaitamme siirtymään sujuvasti digitaaliseen aikakauteen, olivat he sitten pilvipolkunsa alussa tai miettimässä vaihtoehtoja nykypalveluidensa ohelle.

Kiitokset asiakkaillemme luottamuksesta, ja varsinkin pilviasiantuntijoillemme laadukkaasta työstä. Kiitos myös Microsoftille sparrauksesta ja tuesta: olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, ja aiomme pysyä valiojoukossa myös tulevaisuudessa.

Näytä
Piilota